Lyngby holder liv i drømmen om overlevelse med sejr over FC Midtjylland

Lyngby Boldklub holder fast i drømmen om endnu en sæson i Superligaen, efter det søndag eftermiddag blev til en hårdt tilkæmpet hjemmesejr over FC Midtjylland.

FC Midtjylland, Lyngby Boldklub, Superligaen.

Lyngby Boldklub lever endnu.

De kongeblå oprykkere tog søndag et vigtigt skridt i kampen om overlevelse i Superligaen, da man hjemme sejrede med 2-1 over FC Midtjylland.

Kampens første scoring faldt allerede i opgørets andet minut, da Tochi Chukwuani sendte Lyngby på sejrskurs.

Allerede 11 minutter senere blev der dog bragt balance i regnskabet, da FCM-stopperen Stefan Gartenmann headede Gustav Isaksens indlæg i mål.

Efter en lille halvtime blev Tochi Chukwuani dobbelt målscorer for Lyngby, da også han headede bolden i mål. Flaget blev dog løftet hurtigt, og VAR kunne efterfølgende bekræfte offsiden.

Der gik dog kun tre minutter, og så kom Lyngby endnu en gang på 2-1, da Sævar Magnusson sparkede bolden i mål i det lange hjørne med en flad afslutning – denne gang fik scoringen lov til at stå.

FC Midtjylland pressede på til det sidste, men udligningen kom aldrig, trods et overtag i både spil og chancer.

Dermed har Lyngby nu kun tre point op til AC Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen – dog med AaB fortsat foran sig, efter nordjyderne vandt over netop AC Horsens tidligere søndag.

Søndagens nederlag var samtidig det første af sin slags for FCM under ledelse af Thomas Thomasberg, som blev hyret ind den 23. marts.

Lyngby-chef: Ikke kun tre klubber, der skal kæmpe om overlevelse – der kommer til at være fire