1 min læsningFrankfurt-boss: Så meget skal vi have for fransk stjernefrø

I den ideelle verden vil Axel Hellmann ikke af med Randal Kolo Muani, men skulle det rigtige bud falde, så kan han ikke afvise et salg.

1 min læsning
Eintracht Frankfurt forlanger 680 millioner for Kolo Muani.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

De fleste støtte først på ham under VM-slutrunden i Qatar.

Her fik 24-årige Randal Kolo Muani en uheldig hovedrolle i det franske landsholds finale-kamp mod Argentina, da han i slut minutterne brændte en stor mulighed for et sejrsmål.

Sidenhen har det franske angrebstalent sammen med Jesper Lindstrøm vist sig flot frem i Bundesligaen for Frankfurt, hvor det er blevet til 13 scoringer og 12 oplæg.

Derfor er det heller ikke mærkeligt, at flere større adresser har rettet deres blik mod franskmanden.

Men selvom især Manchester United har været kædet sammen med Frankfurts talisman, så er det optimale scenarie ikke et salg.

– Kolo Muani? Når jeg kigger på det internationale marked, så forestiller jeg mig et helt andet tal end 90 millioner euro (svarende til cirka 680 millioner kroner)… Vi skal have mere, siger Axel Hellmann, som sidder i bestyrelsen i Eintracht Frankfurt ifølge Fabrizio Romano og fortsætter:

– Han har en længerevarende aftale med os. I mit ideelle scenarie, bliver han i Eintracht.

Følg Campo på Facebook

Udover Manchester United har klubber som Paris Saint-Germain, Bayern München og Liverpool også været nævnt som interesserede i franskmanden.

For nuværende er Kolo Muani på kontrakt hos Eintracht Frankfurt indtil sommeren 2027, og med mindre nogle af de mange bejlere kan finde det store beløb i pengepungen, så kan han sandsynligvis se frem til også at spille der efter sommerferien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer