2 min læsningTo profiler forlænger i Lyngby

To forsvarsprofiler har forlænget deres aftaler med Lyngby Boldklub. Dermed bliver de begge i klubben indtil sommeren næste år.

2 min læsning
Andreas Bjelland og Brian Hamalainen forlænger med Lyngby Boldklub.
Foto: lyngby-boldklub.dk

Både Andreas Bjelland og Brian Hamalainen har forlænget deres kontrakter med Lyngby Boldklub.

De to forsvarsprofilers aftaler forlænges begge med et enkelt år, og løber dermed indtil sommeren næste år.

Det oplyser superligaklubben på sin hjemmeside.

Både 34-årige Bjelland og 33-årige Hamalainen omtales som klubkoryfæer og får følgende roser med på vejen fra Lyngby Boldklubs fodboldchef, Nicas Kjeldsen:

– Det er en enorm kapacitet for os at have spillere som Andreas og Brian i truppen, og vi nyder godt af deres store erfaring og kvalitet både på og udenfor banen. De er begge kulturbærere og fantastiske rollemodeller for alle vores unge- og talentfulde spillere i klubben.

– De er garant for en helt igennem professionel indsats – uanset om det er til træning eller i kamp. Jeg er derfor utrolig glad for, at vi har kunne blive enige om en kontraktforlængelse, hvilket også viser deres kæmpestore dedikation overfor Lyngby Boldklub.

Andreas Bjelland har adskillige kampe under bæltet på det danske A-landshold og kom tilbage til klubben i 2021 – først på et lejeophold fra F.C. København, der siden blev til en fast kontrakt med Lyngby i 2022. I mellemtiden har forsvarsspilleren været på kontrakt i FC Nordsjælland, Twente og Brentford.

Brian Hamalainen vendte tilbage til klubben i 2020 efter ophold i belgisk og tysk fodbold. Hans exit fra klubben skete i 2011, hvor han skiftede til Zulte Waregem.

Mål og Highlights: Se AaB slå Lyngby på fræk Panenka-scoring

Andreas Bjelland har indtil videre optrådt 79 gange for Lyngby, mens Brian Hamalainen har spillet 147 kampe i den blå trøje.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer