Dansk Fodbold

Ærgerlig Silkeborg-chef om pokalexit: Vi ville så gerne i finalen

Cheftræner i Silkeborg IF, Kent Nielsen, er enormt ærgerlig over det samlede nederlag til AaB i Pokalen. Han tror dog på, at midtjyderne kan skaffe de nødvendige resultater i resten af sæsonen.

Kent Nielsen tror på Silkeborg-truppen før de resterende kampe i sæsonen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Farvel til Pokalen.

Det var facit for Silkeborg IF, efter klubben torsdag blev slået 4-1 af AaB i Aalborg i anden semifinale.

Det samlede nederlag på 5-2 ærgrer Silkeborg-cheftræner, Kent Nielsen, som dog tror på, at holdet kan skabe resultater resten af sæsonen.

– Vi er jo ærgerlige over det, fordi vi ville så gerne have været det (i finalen, red.). Så det er indiskutabelt, at vi står med en stor opgave nu, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Der bliver ikke så meget taktisk i forhold til OB-kampen (søndag, red.), men det bliver mere at hjælpe spillerne med at få overskud og energi til den næste kamp.

Næste kamp mod OB er i Superligaen, hvor Silkeborg IF er gået i stå pointmæssigt og senest tabte klart med 3-0 til FC Midtjylland i mandags. Klubben har inden næste runde otte point ned til AaB på den forkerte side af nedrykningsstregen.

Men trods den nuværende form, hvor holdet ikke har vundet en superligakamp siden sejren over FC Nordsjælland i Grundspillet 5. marts, tror Kent Nielsen på sin spillertrup før sæsonens slutspurt.

– Til trods for at vi er i en lang periode, hvor vi har haft svært ved at vinde kampe, så føler vi stadigvæk, at vi godt kan levere de resultater, der skal til, siger Silkeborg-cheftræneren.

Mål og Highlights: Se AaB spille sig i pokalfinalen efter sejr over Silkeborg i underholdende semifinale-brag

Opgøret mod OB spilles som nævnt på søndag, hvor der er kampstart klokken 14.00 på JYSK Park. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P