2 min læsningNy SIF-spiller bekræfter: Der har været snak gennem længere tid

Frederik Carlsen er onsdag blevet præsenteret som kommende spiller i Silkeborg IF, og den unge profil i NordicBet Ligaen bekræfter nu selv, at skiftet har været længe undervejs.

2 min læsning
Superligaklubben Silkeborg IF har netop præsenteret Frederik Carlsen som ny spiller i truppen. Han kommer til klubben fra Hvidovre når transfervinduet åbner til sommer.
Foto: Silkeborg IF

Silkeborg IF-sportschef Jesper Stüker kunne hverken be- eller afkræfte det ene eller det andet, da han op til Silkeborg IF’s kamp mod FC Midtjylland blev spurgt ind til Frederik Carlsen.

Interviewet lugtede dog langt væk af, at Frederik Carlsen var en spiller, som man havde mere end blot noteret sig i Silkeborg.

– Hvis der var noget på plads i forhold til en ny spiller, så stod det i medierne, og vi havde meldt noget ud, og så længe vi ikke har det, så kan jeg ikke kommentere på det, lød det fra Stüker mandag.

To dage senere har Silkeborg IF så præsenteret Hvidovre IF-profilen, som tilslutter sig klubben til sommer.

21-årige Frederik Carlsen selv er da heller ikke bleg for at indrømme, at skiftet ikke bare skete fra den ene dag til den anden.

– Det er superfedt, at det hele er faldet på plads, og jeg glæder mig meget til at komme i gang i Silkeborg. Det er ingen hemmelighed, at det er en snak, der har været i gang i længere tid, så det er dejligt, at der er kommet en afklaring, og at jeg er klar til at tørne ud for SIF fra sommer.

– Det er en klub, som har en fed spillestil, som vil passe rigtig godt til den type spiller, jeg er. Jeg har en fornemmelse af, at Silkeborg IF er en klub, som jeg kan gøre det rigtig godt for og udvikle mig i, siger den kommende SIF-spiller til Silkeborg IF’s egen hjemmeside i forbindelse med nyheden.

Frederik Carlsen beskriver sig selv som en løbestærk tovejsspiller med flair for både scoringer og oplæg.

Fredrik Carlsen har underskrevet en kontrakt med Silkeborg IF, der løber frem til 31. december 2027.

Officielt: Silkeborg IF henter profil i NordicBet Ligaen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer