2 min læsningOfficielt: Silkeborg IF henter profil i NordicBet Ligaen

Silkeborg IF har onsdag præsenteret Frederik Carlsen som sommerens første forstærkning.

2 min læsning
Superligaklubben Silkeborg IF har netop præsenteret Frederik Carlsen som ny spiller i truppen. Han kommer til klubben fra Hvidovre når transfervinduet åbner til sommer.
Foto: Silkeborg IF

Rygterne har svirret, og nu er den officiel.

Silkeborg IF har således onsdag delt nyheden om, at man har hentet Frederik Carlsen til klubben. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Frederik Carlsen kommer til Silkeborg fra Hvidovre IF, som lige nu selv er i færd med at sikre sig oprykning til Superligaen.

Silkeborg oplyser selv, at den 21-årige midtbanespiller har været en profil i NordicBet Ligaen gennem de seneste to sæsoner, og at han derfor har været en ombejlet herre – som klubben fra Søhøjlandet altså alligevel lykkedes med at hente.

Frederik Carlsen indtræder i Silkeborg IF efter sommerpausen.

–  For os at se har Fredrik Carlsen været én af de allerstørste profiler i indeværende sæson i NordicBet Ligaen, og han har bidraget til et stærkt spillende Hvidovre-hold. Han er god og smart på bolden og evner trods sin størrelse at spille i små rum både som 8´er og 10´er i vores system. Samtidig kan han sætte sig igennem med en fin fysik, drive og arbejdsradius, siger sportschef i Silkeborg IF Jesper Stüker og fortsætter:

– Fredrik afslutter naturligt med begge ben og er god til at komme med i feltet, men han evner også at sætte andre op. Vi ser Fredrik være konkurrencedygtig fra begyndelsen, men vi ser også et fortsat stort udviklingspotentiale i Fredrik, som vi tror på, han kan forløse i vores set up, hvilket vi som en del af vores strategi har vist, at vi er lykkedes med før.

Fredrik Carlsen, der er 193 centimeter høj, dækker pladserne på den offensive midtbane og den centrale midtbane. Herfra har han denne sæson leveret otte scoringer og fem assists i 25 kampe.

Aftalen mellem Frederik Carlsen og Silkeborg IF strækker sig frem til udgangen af 2027.

SIF-boss vil ikke sige for meget om interesse i NordicBet Liga-profil: Vi ved, hvem han er – det gør vi da

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer