2 min læsningNicolai Boilesen tilbage på græs for første gang efter skaden: Har været meget alene

Nicolai Boilesen var onsdag tilbage på græs for første gang i et halvt år - noget, som FCK-stopperen sætter stor pris.

2 min læsning
F.C. København logo

I efteråret gik det galt, da Nicolai Boilesen pådrog sig en slem knæskade efter en duel med Brøndby IF’s Daniel Wass.

Nicolai Boilesen har sidenhen var igennem et længere genoptræningsforløb for gud ved hvilken gang i sin skadesplagede karriere.

Den 31-årige FCK’er kan dog begynde at ane lyset for enden af tunellen.

F.C. København oplyser således, at Nicolai Boilesen nu er tilbage på træningsbanen for første gang siden skaden.

Han er dog endnu ikke i stand til at deltage fuldt ud i træningen med sine holdkammerater, men ikke desto mindre er han glad for at spille bold igen.

– Det er et stykke tid siden. Seks måneder, tror jeg, siger Nicolai Boilesen indledningsvist til FCK TV, inden han fortsætter:

– Det er dejligt. Stadig lang vej endnu, men bare det at få lov til at få lidt græs under fødderne og en bold mellem fødderne er selvfølgelig super dejligt.

– Det er lidt et afbræk fra det gym der.. Det er jeg ved at være mildest talt en lille smule træt af.

– Jeg har været meget alene i min genoptræning indtil videre, så selvom det blot er opvarmningen stort set [jeg kan være med til], så er det bare fedt at være sammen med gutterne, lyder det fra FCK-stopperen.

Skulle man fristes til at tro, at Nicolai Boilesen når at gøre comeback i indeværende sæson, kan man godt tro om igen – det er nemlig ikke planen.

– Programmet er stadig, at den 1. august er der gået ni måneder, og det er jo ligesom lidt det, man siger, at det tager. Om det så bliver lidt før eller lidt efter, det er i hvert fald lidt for tidligt for mig at svare på lige nu.

Brentford-dansker lærte meget af pensioneret FCK’er: Ingen kom forbi ham

F.C. København jagter lige nu det danske mesterskab, hvor man til trods for nederlaget hjemme mod Brøndby søndag fortsat har et forspring på to point ned til FC Nordsjælland på andenpladsen.

Torsdag spiller hovedstadsklubben for en plads i finalen i Pokalen, når FC Nordsjælland gæster Parken med en føring på 3-2 fra første opgør.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer