2 min læsningVavro ked af brændt straffespark: Jeg tog ansvar

F.C. Københavns Denis Vavro er ked af sit brændte straffespark mod Brøndby, særligt fordi han gerne ville have givet noget tilbage til fansene i Parken.

2 min læsning
F.C. Københavns Denis Vavro brændte søndag et straffespark mod Brøndby, og han er ked af det, men siger at han tog ansvar i situationen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han var tydeligt berørt af situationen, og umiddelbart efter havde han ikke lyst til udtale sig.

Slovakiske Denis Vavro brændte to minutter før slutfløjt et straffespark i søndagens københavnerderby, og det kostede københavnerne point mod ærkerivalerne.

Efter kampen afviste en grædefærdig Vavro at lade sig interviewe til Viasat, men dagen derpå kommenterer han situationen.

– Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg brændte, for både holdet og jeg ville gerne have givet vores fans et bedre resultat efter deres utrolige støtte kampen igennem. Jeg tog ansvaret og desværre lykkedes det ikke denne gang, siger Vavro til F.C. Københavns hjemmeside.

Selvom han med det brændte straffespark formentlig har skullet lytte til en del negative kommentarer, så har han også fået positive tilkendegivelser.

Mål og Highlights: Se Brøndby slå F.C. København i Parken efter straffesparksredning

– Mine holdkammerater har bakket mig meget op, og jeg har fået mange opmuntrende beskeder, som jeg sætter pris på, siger Denis Vavro, der allerede har skiftet fokus:

– Nu handler det om, at vi alle rejser os hurtigt, for vi har en meget vigtig kamp allerede torsdag. Vi har alle et mål om at spille os i pokalfinalen, og samtidig er kampen en god mulighed for at vise os selv og alle andre, at vi er et stærkt hold.

Mål og Highlights: Se FC Nordsjælland slå F.C. København i første pokalsemifinale

F.C. København møder på torsdag FC Nordsjælland i returopgøret i DBU Pokalens semifinale. Første opgør endte med en 3-2-sejr til FCN.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer