Mål og Highlights: Se Brøndby slå F.C. København i Parken efter straffesparksredning

Der er garanti for drama, når F.C. København og Brøndby mødes i det københavnske derby, og det var også tilfældet i søndagens kamp, som sluttede ganske overraskende. Se mål og highlights i artiklen.

Mål og Highlights fra Superligakampen mellem F.C. København og Brøndby, det københavnske derby, april 2023.

Brøndby har ikke det store at spille for i de resterende kampe i Superligaen.

De har dog altid noget at spille for, når de møder rivalerne fra F.C. København, og det bevidste de med al mulig tydelighed, da de søndag kunne tage fra det danske nationalstadion med en 0-1-sejr.

Første halvleg var ikke noget at skrive hjem om, og langt hen i anden halvleg så kampen ud til at skulle ende 0-0.

Det lavede Ohi Omoijuanfo dog om på, da han 11 minutter tilbage af kampen sendte oplægget fra Nicolai Vallys ind bag Kamil Grabara. Med bare to minutter tilbage af kampen fik Denis Vavro dog chancen for at sikre det ene point, men slovakken brændte straffesparket på Brøndby-målmand Mads Hermansen.

F.C. København 0-0 Brøndby (Gult kort til Kevin Mensah, 29′):

F.C. København 0-0 Brøndby (Stor chance til Haraldsson, 47′):

F.C. København 0-0 Brøndby (Stor chance til Lauritsen, 52′):

F.C. København 0-0 Brøndby (Daramy bliver trådt i maven, 55′):

F.C. København 0-0 Brøndby (Kevin Mensah tæt på andet gule kort, 61′):

F.C. København 0-1 Brøndby (Ohi Omoijunafo, 80′):

F.C. København 0-1 Brøndby (Denis Vavro brænder straffe, 88′):

F.C. København 0-1 Brøndby (Klammeri mellem Jelert og Hedlund, 92′):