Bundesligaen

Bayern-profil har fået nok: Vi spillere skal stå model til for meget

FC Bayern München har oplevet en sæson udover det sædvanlige. De normalt så kliniske sydtyskere skal kæmpe mere for mesterskabet i denne sæson, og der har været meget kritik i kulisserne. Også for meget ifølge en af holdets profiler.

Leon Goretzka mener, at spillerne får for meget kritik i Bayern München
Foto: Ritzau Scanpix/REUTERS/Leonhard Simon

FC Bayern München plejer at vinde det tyske mesterskab.

Det hænger sammen som curry und wurst, og klubben har vundet Bundesligaen 10 år i træk.

Men i denne sæson har den sydtyske storklub gennemgået en turbulent sæson.

De rødblusede fodboldstjerner godt kan nok stadig sikre sig mesterskabet, og kan med weekendens sejr på 2-0 over Hertha Berlin skal Thomas Tuchels mandskab selv sørge for at hente trofæet.

Men sæsonen har været kaotisk, og det får nu en af holdets profiler til at skyde med skarpt mod medier og fans… og ledelse!

– Der er generelt meget larm i klubben. Spillerne bliver fuldstændig ødelagt i medierne. Det hjælper bestemt ikke, sagde Leon Goretzka efter weekendens kamp til Sport1.

– Vi skal tage meget som spillere i øjeblikket. Om det er rigtigt eller ej er lige meget. Men det er ikke rart. Vi ved, at det er en del af det. Derfor er vi nødt til at give vores svar på banen, sagde midtbanespilleren.

FC Bayern München fører med et point ned til rivalerne fra Borussia Dortmund, og de har fire kampe tilbage i Bundesligaen, som du kan se nedenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P