2 min læsningRetur tæt på at gå i vasken: Helenius bad AaB trække sig fra forhandlingerne

Nicklas Helenius er nu igen AaB-spiller, men skiftet var faktisk tæt på at gå i vasken, da Helenius bad AaB trække sig fra forhandlingerne med Silkeborg.

2 min læsning
Nicklas Helenius bad AaB trække sig fra forhandlingerne med Silkeborg.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I januar vendte Nicklas Helenius hjem til Aalborg og AaB.

Men det var ikke uden problemer, at skiftet fra Silkeborg kom i hus. Det fortæller den 31-årige angriber til Nordjyske.

Der var nemlig knas i forhandlingerne mellem AaB og Silkeborg. Faktisk stod det så grelt til, at Helenius til sidst bad AaB trække sig helt fra forhandlinger.

I Nordjyskes fodboldpodcast, Ripodsten, fortæller Helenius, at skiftet var tæt på at gå i vasken. Det skyldtes, at Silkeborg IF ifølge Helenius bad om et meget stort beløb for ham, hvilket ikke ligefrem faldt i god jord hos Helenius selv.

– Det var en lidt træls forhandling med Silkeborg. De havde én gang blokeret noget, som jeg gerne ville, selvom vi havde en aftale om, at det måtte de ikke efter halvandet år, hvis alt gik godt. Der var de igen lidt træls, og det var jeg ret skuffet over.

– Så vi sagde faktisk til AaB, at de skulle trække sig, fordi vi ikke syntes, at det var fair, hvad Silkeborg ville have for mig der, fortæller Helenius.

Medie: AaB’er bekræfter – færdig i klubben til sommer

Det endte dog som bekendt godt i sidste ende, og Nicklas Helenius kunne således kalde sig AaB-spiler igen den 17. januar 2022.

Og det skyldes ifølge den målfarlige angriber, at AaB simpelthen ville det så meget. Begge parter strakte sig en smule og til sidst kunne skiftet altså blive en realitet.

Nicklas Helenius har siden sin hjemkomst til AaB spillet 12 kampe for klubben. Her er det blevet til en enkelt scoring og to oplæg. Helenius er fortsat på kontrakt i AaB frem til den 31. december 2025.

Få de største og vigtigste fodboldnyheder direkte på dit foretrukne device med campo.dk’s app. Læs mere og download herunder:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer