2 min læsningLettet Hodgson efter vigtig Crystal Palace-sejr: Nu er vi sikre

Crystal Palace-manager Roy Hodgson er overbevist om, at klubben nu har sikret sig endnu en sæson i Premier League efter sejren mod West Ham.

2 min læsning
Roy Hodgson mener, at Crystal Palace er sikre på en plads i Premier League næste sæson.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Crystal Palace er ikke i fare for nedrykning fra Premier League mere.

Så klar er udmeldingen fra klubbens tilbagevendte manager, Roy Hodgson, efter lørdagens medrivende sejr på 4-3 mod West Ham.

Dagens resultat betyder, at Crystal Palace rammer de afgørende 40 point, der som oftest er nok til, at man undgår nedrykning fra Premier League. Og det glæder den 75-årige manager, som er overrasket over, at resultaterne blev vendt så hurtigt.

I et interview med Viaplay efter dagens opgør fortæller Hodgson, at det som altid har været nervepirrende i nedrykningskampen – specielt med henblik på Crystal Palace’s slutprogram, hvor andre nedrykningskandidater som Nottingham Forest og Bournemouth venter.

– Vi så hen mod, at to af de tre sidste kampe i denne sæson var direkte dueller mod andre nedrykningstruede mandskaber. Her ville det kræve en toppræstation i hver af kampene, hvis man ville have en sejr. Så det har været nervepirrende.

– Men med dagens resultat vil jeg ikke mene, at vi er en del af nedrykningskampen mere. Det mener jeg ikke. Vi har klaret overlevelsen hurtigere, end vi har regnet med, så nu er det op til spillerne at fortsætte med at præstere med fire kampe tilbage, nu da vi er sikre, fortæller den erfarende manager.

Mål og Highlights: Crystal Palace sejrer i sand målkavalkade mod West Ham

Siden Roy Hodgsons hjemkomst til Crystal Palace er formen for alvor vendt for London-klubben, hvor man i Hodgsons første seks kampe på sidelinjen har hentet 2,17 point per kamp.

Her er det blevet til fire sejre, et enkelt uafgjort resultat og et enkelt nederlag. Set i forhold til de foregående seks kampe, hvor det blev til tre nederlag og tre uafgjorte resultater, så taler tallene for sig selv.

Skal man tro Hodgson, så har Crystal Palace således lørdag sikret sig sin 11. sæson i streg i den bedste engelske række, Premier League.

Se hele interviewet med Roy Hodgson i videoen øverst i artiklen

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer