2 min læsningHermansen før derby: Vi er top tændte og skal vise, hvad vi er lavet af

Brøndby har senest været inde i en skidt resultatmæssig periode, men keeper Mads Hermansen tror på, at det kan vendes søndag mod F.C. København.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Søndag venter et brag af en kamp i den danske Superliga. Det er nemlig blevet tid til derby-kampen mellem F.C. København og Brøndby.

Og skal man ud fra de seneste resultater vurderer, hvem der har størst chancer for triumf, så må det være FCK, som har hentet 10 point i de seneste fem Superliga-kampe, mens Brøndby blot har hentet tre point i samme antal kampe.

Brøndby har været inde i en turbulent tid, hvor stemningsboykot, værdiaftaler og dårlige resultater har præget vestegnsklubben. Senest symboliseret med afklapsningen på 4-0 i egen hule mod Randers FC. Men spillerne har arbejdet hårdt siden sidste weekend og er klar til det vigtige derby. Det forsikrer klubbens sidsteskanse, Mads Hermansen.

På klubbens hjemmeside forklarer den 22-årige målmand, at man har arbejdet hårdt på træningsbanen for at udbedre de mange fejl mod Randers FC. Og truppen er ifølge Hermansen top tændte frem mod søndag.

– Det var tungt i søndags (mod Randers FC, red.), men vi har brugt ugen på at arbejde i dybden med de ting, vi ikke var gode nok til mod Randers. Vi har haft en rigtig god træningsuge ovenpå en svær søndag, og hele truppen er top tændte forud for Derbyet.

– Vi vil altid gerne bevise, at det vi leverede ikke var godt nok. Men vi er selvfølgelig også klar over, at vi går ikke bare går ind og slår FCK. Men vi er kommet godt til bunds i de fejl, vi lavede mod Randers i søndags, så det har været en fokuseret indsats over hele linjen på træningsbanen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Trods den seneste tids manglende resultater, så har Mads Hermansen stadig tro på, at Brøndby kommer tilbage på sejrssporet – også selvom modstanderen hedder F.C. København på udebane i Parken.

– Vores mulighed for at vende tingene er om søndagen, det er dér, vi skal præstere. Vi arbejder med tingene på træningsbanen hver eneste dag for at blive bedre, men det er om søndagen, vi skal vende det, og det er der, vi skal være skarpe.

– Jeg synes, at de fedeste kampe at spille, det er dem, hvor der er pres som det her Derby i Parken. Det er de kampe, hvor vi virkelig får lov at vise, hvad vi er lavet af – både som spillere, mennesker og som hold.

Kampen mellem F.C. København og Brøndby IF fløjtes op søndag klokken 16:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer