3F Superligaen

AGF-profil om landsholdet: Jeg vil være velforberedt

Felix Beijmo har spillet sig til en fast plads hos AGF, og han er ikke kun blevet et kendt navn i Aarhus. Han har slået sit navn fast i Superligaen. Den Malmø-ejede svensker, der har Champions League og Europa League på cv'et, håber nu, at han en dag trække i den gule svenske landsholdstrøje.

Foto: Allan Hvid /campo.dk

Felix Beijmo har stor succes i AGF.

Den svenske kantspiller har sikret sig en fast plads hos Uwe Rösler i AGF, hvor han kun har misset 17 spilleminutter i AGF’s jagt på et sæt medaljer.

Beijmo har tidligere spillet på såvel U17 og U19 som det svenske U21-landshold, og drømmen om at nå helt igennem til det svenske A-landshold lever stadig for den 25-årige svensker, der stadig kun er på leje i AGF.

– Ja, selfølgelig er det en af mine største drømme. Det er det største, du kan opnå – at spille for dit land. Jeg forsøger at gøre det så godt jeg kan, hver gang jeg spiller, siger Felix Beijmo til campo.dk.

Felix Beijmo skal som udgangspunkt tilbage til Malmø FF, når lejeopholdet i AGF slutter til sommer, selvom han sagtens kan se sig selv fortsætte i AGF’s hvide trøje.

Og for den hårdtarbejdende og offensive svensker bunder troen på landsholdsfodbold i kontinuitet.

– Jeg ved, at jeg spiller på et godt niveau nu. Det er både som hold og for mig individuelt, og forhåbentlig kan jeg få chancen en gang ude i fremtiden.

– Jeg tror det handler om at præstere over tid og vise, at man holder et højt niveau. Og det synes jeg, at jeg gør. Jeg har præsteret over to år, synes jeg, og det må jeg blive ved med. Hvis den dag kommer en dag (landsholdsudtagelse, red.), så kommer jeg til at være velforberedt og lykkelig, slutter han overfor campo.dk.

Felix Beijmo kan næste gang komme i aktion for AGF, når de søndag aften spiller hovedkamp i Superligaen ude mod FC Nordsjælland.

PÅ CAMPO.DK HÅBER VI, AT DU VIL STØTTE OP OM VORES UDGIVELSER. GIV OS ET LIKE PÅ FACEBOOK OG FÅ ALLE RELEVANTE ARTIKLER DIREKTE I DIT FEED!

Følg Campo på Facebook

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P