2 min læsningOfficielt: Dortmund forlænger med profil

Borussia Dortmund offentliggør torsdag eftermiddag, at man har valgt at forlænge kontrakten med en af klubbens store profiler.

2 min læsning
Marco Reus forlænger med Dortmund.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Marco Reus er nærmest synonym med Dortmund.

Den 33-årige tysker kom i første omgang til klubben som ungdomsspiller i en alder af blot 6 år i midten af 1990’erne.

Siden da er det blevet til et hav af kampe i den gule trøje – 382 kampe for at være mere præcis. Hans kontrakt med klubben stod dog til at udløbe til sommer, men nu bliver det faktisk til endnu mere Marco Reus i Dortmund.

Torsdag eftermiddag offentliggør Dortmund nemlig på sin hjemmeside, at man har valgt at forlænge kontrakten med Marco Reus frem til sommeren 2024.

Forlængelsen med den 33-årige offensivspiller virkede på ingen måde sikker frem til dagens offentliggørelse, da der for få uger siden blev lavet en rundspørger i Bild, hvor hele 78 procent af de 34.400, der deltog i rundspørgen, svarede, at de ikke ønskede, at klubben ville forlænge Reus’s kontrakt.

Men det er altså alligevel blevet til en kontraktforlængelse for den garvede tysker. Og det glæder Reus selv:

– Som et hold har vi – ligesom alle vores fans – et stort mål i tankerne lige nu, som vores fulde fokus er på; vi vil blive tyske mestre. Og for at gøre det har vi brug for hver enkelt Borusse.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Men derudover vil jeg stadig virkelig gøre mit bedste for den klub, jeg har tilbragt mere end halvdelen af mit liv med. Der er stadig ikke noget bedre for mig end at score mål foran de bedste fans i verden på det smukkeste stadion i verden og fejre sejre sammen.

– Det er derfor, jeg er glad for, at jeg har forlænget min kontrakt med endnu et år, for jeg har altid sagt, at der ikke er nogen anden klub, jeg ville foretrække at spille i frem for BVB.

Marco Reus har scoret 161 mål for Dortmund i karrieren, hvilket gør ham til en af de mest scorende spillere i klubbens historie – blot 16 mål efter rekordholderen Adi Preißler.

Se Marco Reus’s fem bedste mål i karrieren i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer