2 min læsningNy Tottenham-manager bekymrer sig ikke om Kane: Spekulationer er spekulationer

Det er ikke en stor bekymring for Tottenhams midlertidige manager, Ryan Mason, at holdets stjerne, Harry Kane, snart har kontraktudløb.

2 min læsning
Ryan Mason bekymrer sig ikke om Harry Kane-kontrakt.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

30. juni 2024.

Det er den dato, som mange Tottenham-fans formentligt kigger på med bange anelser.

Det er nemlig den dag, hvor holdets helt store stjerne, Harry Kane, står til at have kontraktudløb med klubben – medmindre at parterne finder frem til en ny aftale inden da.

For nuværende er det den midlertidige manager, Ryan Mason, der har dirigentstokken i klubben, men han bekymrer sig ikke om den snarlige ende på Kanes kontrakt.

Frem mod torsdagens møde mellem Tottenham og Manchester United, som i øvrigt må betegnes som værende en af bejlerne til at hente Harry Kane, blev Mason spurgt ind til situationen, og hvordan han forholder sig til et potentielt Tottenham uden Harry Kane.

– For mig personligt handler det her ikke om en enkelt person (Harry Kane, red.), indleder Ryan Mason roligt og fortsætter:

– Det handler om en hel gruppe af spillere og staben – klubben som helhed. Sæsonen er ikke forbi, der mangler fortsat seks kampe – seks vigtige kampe, og det er det vi fokuserer på.

Tottenham opretter supporterråd

– I forhold til Harry Kane og hans kontrakt, så vil der altid være snak i krogene. Sådan er det i en klub som Tottenham.

– Spekulationer er spekulationer i sidste ende – og det er ikke noget, der kommer til at have indflydelse på os.

Tottenham møder torsdag aften Manchester United på hjemmebane i et vigtigt opgør om fortsat at være en del af kampen om europæiske pladser i den kommende sæson.

Opgøret fløjtes op klokken 21:15 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Se interviewet med Ryan Mason i videoen øverst i artiklen

Følg Campo på Facebook

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer