2 min læsningLaudrup kårer: Her er de tre bedste managers i min levetid

Hvem er de tre bedste managers i Brian Laudrups levetid? Der er mange om buddet, men tre profiler skiller sig ud. Se listen her.

2 min læsning
De tre bedste managers i historien.
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Store præstationer på banen følger typisk af store præstationer på sidelinjen.

Og derfor skal de største managers også hyldes, når det ser legende let ud på grønsværen, og når bolden bare glider fra spiller til spiller uden nogen former for besvær.

Og det var lige netop, hvad det gjorde onsdag aften for Manchester City, da titeludfordrende fra Arsenal gæstede Etihad Stadium i Manchester i en direkte duel om titlen i Premier League.

Kampen endte som bekendt med en overbevisende Manchester City-sejr på hele 4-1. Og det fik Brian Laudrup til at løfte på hatten af Manchester City-manager Pep Guardiola.

Men skal Laudrup kåre de tre bedste managers i sin levetid, så er Guardiolas præstationer indtil nu altså ikke nok til at indtage førstepladsen på listen.

Her har Laudrup i stedet valgt at kigge mod naboerne fra Manchester United, hvor Sir Alex Ferguson i flere år dominerede.

– Skal det være den mest nyskabende eller nytænkende? Eller skal det være den der har vundet mest? Vi plejer jo at sige; ‘vis mig dit trofæskab, så skal jeg sige, om du har været en god manager’.

– Og der må jeg bare sige, Sir Alex Ferguson slår jo alt. 27 år, 13 ligatitler og to Champions League-trofæer. Man må bare tage hatten af for en manager, som gør Manchester United til en absolut supermagt i fodboldverdenen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Heller ikke på andenpladsen på Laudrups liste er der blevet plads til Pep Guardiola. Her kigger Laudrup i stedet mod den spanske kongeklub, Real Madrid, og Carlo Ancelotti, som altså henviser Guardiola til en tredjeplads på listen.

– Ancelotti han er jo den eneste manager, som har været i fem Champions League-finaler. Han har vundet fire af dem. Det i sig selv er jo ikke så dårligt. Og så har han vundet titler i de fem største ligaer i verden, imponerende.

– Så for mig er de to lige foran Pep Guardiola. Men lur mig, hvis vi står her om fem-ti år, så snakker vi nok om, at det er Pep Guardiola, der er den største af dem alle.

Se hele indslaget med Brian Laudrup i videoen øverst i artiklen

Guardiola har ét ord om Haaland: Exceptionel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer