2 min læsningCity-duo efter overbevisende sejr: Vi kunne have scoret flere

En 4-1-sejr over ligaens førerhold vil nok blive fejret godt og grundigt f de fleste hold, men i Manchester City går man benhårdt efter flere kasser.

2 min læsning
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Både John Stones og Kevin De Bruyne kom på måltavlen i onsdagens top-brag mod Arsenal.

Men de to Manchester City-stjerner lægger ikke skjul på, at det sagtens kunne være blevet til flere scoringer fra en velsmurt City-maskine.

En 4-1-sejr over ligaens førerhold er ellers noget, de fleste hold ville være godt tilfreds med, men sådan spiller klaveret ikke for Guardiolas mandskab, der alene i Premier League denne sæson har nettet hele 82 gange i 31 kampe.

Trods fire scoringer og en dominerende præstation af City, virkede John Stones ikke fuldstændig tilfreds med kamp-billedet.

– Det var en svær kamp at spille [..] Men jeg tror, at med den lyst, vi havde, og hvor kyniske vi var, kunne vi have scoret flere [mål], lød det fra John Stones efter kampen.

Ved siden af ham stod to-måls-skytten Kevin De Bruyne, og han bakkede sin holdkammerat op.

– Jeg synes, vi var rigtig gode i første halvleg, men som John [Stones] sagde, kunne vi have scoret flere. Heldigvis var det andet mål ikke offside, så det ændrede kampen en smule, sagde belgieren, der nu er oppe på syv mål i Premier League denne sæson.

Medie: Barça har Messi og City-kaptajn som førsteprioritet

Manchester City har spillet to kampe færre end Arsenal og er kun to point bag de røde fra det nordlige London.

Næste gang City skal i aktion er søndag den 30. april, hvor de møder Fulham på udebane. Der er kickoff klokken 15:00, og kampen vises på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer