2 min læsningViborg-chef inden topbrag mod FCN: De små detaljer bliver afgørende

Jacob Friis forudser et tæt opgør, når Viborg søndag tager imod FC Nordsjælland i Superligaen, og for ham at se, så skal kampen afgøres i de mindste detaljer.

2 min læsning
Jacob Friis tror på et tæt opgør mod FC Nordsjælland.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det er nu eller aldrig for Viborg.

I efteråret sprudlede Jacob Friis’ tropper i Superligaens grundspil, og det sikrede dem en imponerende tredjeplads og en billet til mesterskabsspillet.

I mesterskabsspillet er luften dog gået en anelse af ballonen for kløverklubben, og man har således kun hentet tre point i slutspillets første tre kampe, og senest blev det til et 1-0-nederlag til AGF.

Søndag tager Friis og co. så imod FC Nordsjælland i et opgør, hvor Viborg med tre point kan holde sig selv nogenlunde i live i kampen om det danske mesterskab. Og for cheftræneren at se, bliver det en kamp, der skal afgøres i de små detaljer.

– Der er nogle ligheder på begge hold i flere af de ting, vi søger i spillet, og derfor er opgørene ofte afhængig af, om de små detaljer lykkes, fortæller Friis til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Det er både omkring presspillet, gennembrud, omstillinger og selve balance i holdet, og jeg kan godt se, at der er nogle ligheder mellem de to stile, som er med til at gøre det tæt.

Til kampen må Jacob Friis undvære både Jacob Bonde og holdets topscorer, Elias Achouri. Og selvom Achouri havde været en vigtig trussel at have med mod Farum-klubben, så mener Friis ikke, det kommer til at ændre det store.

– Forhåbentlig kommer det ikke til at få nogen stor betydning. Når nogen er ude, så træder andre ind, og det har vi tidligere vist, at vi kan håndtere. Selvfølgelig kan det blive en udfordring at undvære en topscorer, men vi har stor tiltro til det materiale, vi har, og vi kommer ikke til at ændre på udtrykket til kampen, siger han.

Topbraget sparkes igang på Energi Viborg Arena søndag klokken 14:00 og kan følges på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer