2 min læsningOfficielt: Tottenham-fodbolddirektør trækker sig efter tabt appel

Tottenham-sportsdirektøren Fabio Paratici har fredag trukket sig fra sin stilling, efter han ikke havde held med sin appel til FIFA.

2 min læsning
Tottenham Logo

Først blev dommen verdensomspændende, og nu er appelsagen tabt.

Tottenhams fodbolddirektør, italienske Fabio Paratici, har ikke haft held med at få omstødt den dom, som FIFA tidligere på året ændrede, så den i stedet for kun at gælde i Italien nu gælder på verdensplan.

Dermed kan han ikke varetage sit job i Tottenham, og som følge har han trukket sig fra jobbet.

Det gør han for i stedet at kunne fokusere på sin juridiske position overfor det italienske fodboldforbund og FIFA, lyder det fredag i en pressemeddelelse fra Tottenham.

– Det har været en stressende periode for Fabio og hans familie. Vi ønskede at sikre en retfærdig rettergang. Fabio er en mand, der både lever og ånder fodbold. Vi ønsker ham alt det bedste, lyder det fra bestyrelsesformand Daniel Levy.

Tottenham præsenterede allerede i forrige uge Paraticis afløser på posten i form af Scott Munn, og han er ikke umiddelbart den sidste tilføjelse til Tottenham-organisationen.

Officielt: Tottenham ansætter ny fodboldchef

– Som skitseret i årsresultatet startede vi for adskillige måneder siden en restrukturering af vores fodbold-aktiviteter og præsenterede i sidste uge ansættelsen af Scott Munn som ny chef for alle afdelinger. Vi vil fortsætte med at styrke os de kommende måneder, lyder det fra Daniel Levy.

Du kan læse mere om sagen mod Fabio Paratici her:

Hårdt slag mod Tottenham: FIFA gør forbud dækkende på verdensplan

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer