2 min læsningOfficielt: Tottenham ansætter ny fodboldchef

Tottenham har fredag ansat en ny fodboldchef for klubben.

2 min læsning
Tottenhams spillere har nu fået ny øverste chef
Foto: Ritzau Scanpix /REUTERS/Carl Recine

Der er kommet et nyt ansigt i ledelsen i Tottenham Hotspur.

Scott Munn er nemlig blevet ansat i den ledige stilling som sportschef, efter man i sidste uge var nødsaget til at afskedige den nu tidligere sportschef, Fabio Paratici.

London-klubben bekræfter ansættelsen fredag.

– Vi er henrykte over at oplyse om ansættelsen af Scott Munn som fodboldchef. Scott deltager med klubbens bestyrelse og vil lede alle fodboldafdelinger, skriver Tottenham i et Tweet, som du kan se herunder.

Munn har tidligere været en del af City Football Group og har ifølge Spurs selv stor erfaring i sportsorganisationer, eftersom han startede sin karriere i Sydney Organisation Committee under De Olympiske Lege i Sydney i 2000.

Herefter har han været forbi National Rugby League i Australien, hvorefter han skiftet ind i fodboldsporet, da han blev tilsluttet den australske fodbold liga.

Senere har han siddet i en ledelsesstilling i Melbourne City FC, inden han i 2019 trådte ind i City Football Group i stillingen som administrerende direktør.

– Scott har unik og bred erfaring i at drive sportsorganisationer på højeste niveau og vil tage ansvar for ledelse og styring af vores fodboldaktiviteter for at indføre den bedste praksis både på og udenfor banen, siger klubbens ejer Daniel Levy til hjemmesiden.

Husk, at campo.dk også er at finde på Facebook. Klip på banneret herunder for at følge os

Følg Campo på Facebook

Næste opgave i Premier League for Tottenham er den svære hjemmekamp mod Brighton lørdag. Der er kick off klokken 16.00 på Tottenham Hotspur Stadium i London, og du kan se opgøret på TV3 MAX og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer