3F Superligaen

Officielt: Parken er ikke længere til salg

Parken Sport & Entertainment har tidligere afsøgt muligheden for et salg af det danske nationalstadion, men det er ikke længere aktuelt.

F.C. København logo

Det bliver ikke til et salg af det danske nationalstadion i denne omgang.

Det meddeler Parken Sport & Entertainment, der blandt andet er virksomheden bag F.C. København, fredag.

På baggrund af den gennemførte afsøgning af salgsmulighederne vurderer bestyrelsen, at det ikke under de gældende vilkår på de finansielle markeder er økonomisk attraktivt at gennemføre et salg af Parken stadion og de fire kontortårne, lyder det fra PS&E.

Samtidig med at man nu afslutter afsøgningen af muligheder for et salg, har bestyrelsen i PS&E besluttet af udskille Parken og kontorejendommene i et selvstændigt datterselskab.

F.C. København går solo – bliver et selvstændigt selskab

Fredagens udmelding ligger fint i tråd med tidligere beslutninger dette år, hvor PS&E besluttede at lade fodboldklubben F.C. København udskille fra PS&E i et selvstændigt partnerselskab.

Det var i januar sidste år, at PS&E besluttede at undersøge muligheden for et salg af Parken.

Kort efter meldte DBU – Dansk Fodbold Union – ud, at de ville undersøge muligheden for at blive helt eller delvise ejere af det danske nationalstadion:

DBU undersøger muligt køb af Parken

Parken hed tidligere Københavns Idrætspark og blev oprindeligt opført i 1911. I 1990 blev nationalstadionet renoveret, og banen blev vendt 90 grader. F.C. København spillede sin første kamp på det nye stadion i september 1992, og i 1998 købte den stadig forholdsvis nyfusionerede klub Parken fra de tidligere ejere Baltica og dettes datterselskab Danica.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P