2 min læsningF.C. København går solo – bliver et selvstændigt selskab

F.C. København oplyser fredag formiddag, at det er blevet besluttet at udskille fodboldklubben af PARKEN Sport & Entertainment A/S i et selvstændigt partnerselskab.

2 min læsning
F.C. København regnskab 2022.

“Det er blevet besluttet at udskille F.C. København af PARKEN Sport & Entertainment A/S i et selvstændigt partnerselskab med tilbagevirkende kraft fra den 1. januar 2023”, oplyser F.C. København i en pressemeddelelse fredag formiddag.

Det nye selskab bliver registreret som ‘F.C. København P/S’, og vil udover fodboldaktiviteterne også stå for udlejning af Parken stadion til landskampe, koncerter og events.

– Formålet med udskillelsen af F.C. København er at gøre hver enkel forretningsenhed under PARKEN Sport & Entertainment mere transparent og agil.

– Vi mener, at de enkelte selskaber står meget stærkt i sig selv, og det bliver endnu mere tydeligt via den her udskillelse.

– Samtidig giver det også F.C. København endnu bedre forudsætninger for at gennemføre den strategi, der er lagt for de kommende år, og som vi allerede nu er begyndt at se meget positive effekter af, siger bestyrelsesformand i PSE, Allan L. Agerholm.

Udskillelsen kræver ikke godkendelse fra myndighederne, og selskabet vil fra start være 100 procent ejet af PARKEN Sport & Entertainment A/S.

– Vi glæder os over, at vi kommer til at kunne gøre klubbens identitet og styrker endnu mere synlige for omverdenen og i endnu højere grad at kunne agere som selvstændig enhed og klub.

– Vi har lagt et stærkt fundament med vores nye strategi, der skal styrke de seneste års udvikling kommercielt og sportsligt yderligere i de kommende år, siger direktør Jacob Lauesen.

Jacob Lauesen vil fortsat have ansvaret for driften af selskabet, mens Peter Christiansen fortsat vil være sportsdirektør med ansvaret for fodbolden.

Neestrup giver status på skadesfronten i FCK: To er klar igen – én er ikke

Der vil mellem PARKEN Sport & Entertainment A/S og F.C. København P/S blive etableret en 30-årig uopsigelig lejekontrakt for leje af stadion eksklusive kontortårnene.

Kontortårnene i Parken og Stadion forbliver ejet af PARKEN Sport & Entertainment A/S.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer