2 min læsningViborg forfremmer tysker – ny ‘Head of Performance’

Viborg har fundet ny Head of Performance & Analysis. Klubben forfremmer Marius Fischer.

2 min læsning
Viborg finder Head of performance internt i orgasnisationen
Foto: vff.dk

Viborg præsterer lige nu i toppen af Superligaen.

Med en flot tredjeplads har midtjyderne gjort sig stærkt bemærket i denne sæson. Alligevel gør klubben nu mere ud af sikre bedre præstationer.

Viborg FF har oprettet en stilling som ‘Head of Performance & Analysis’, og de har besat stillingen internt.

Det bliver tyske Marius Fischer, der springer ind i rollen. Fischer har siden sommeren 2021 arbejdet som analytiker i klubben.

-Det har været en prioritet for os at opgradere den analytiske del omkring 3F Superliga-truppen, da det er et vigtigt område for os, og vi vil gerne blive endnu skarpere på performance-analyse og data. Marius har vist sig som en utroligt kompetent analytiker og har allerede bidraget godt, siden han kom til klubben. Han er dygtig til at arbejde med data og samtidig nysgerrig på tidens trends, og i den nye stilling får han også en vigtig rolle som vores daglige bindeled i samarbejdet med Football Radar, siger sportschef Mads Agesen til klubbens hjemmeside.

Mål og Highlights: Se FCK indtage førstepladsen efter tæt sejr over Viborg

Den 31-årige Marius Fischer ser frem til at arbejde i den nye rolle.

– Jeg er selvfølgelig glad og stolt over at blive vist tilliden og få et større ansvar, så det var ikke nogen svær beslutning at sige ja til det, og jeg glæder mig til at gå fuldtid her. Klubben er i en god udvikling, som er spændende at være en del af, og vi tror selvfølgelig alle på, at kan rykke os yderligere i de kommende år.

Marius Fischer flytter til Viborg med familien i februar 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer