2 min læsningLampard efter CL-exit: Chelsea kommer tilbage

Chelsea røg ud af Champions League tirsdag. Det er den foreløbige kulmination på en skuffende sæson. Manager Frank Lampard tror dog på, at klubben vender tilbage til fordums styrke.

2 min læsning
Frank Lampard tror på, Chelsea vender tilbage til verdenseliten igen.
Foto: REUTERS/Dylan Martinez.

En plads udenfor toppen af Premier League og exit i Champions League.

Det er indtil videre resultatet af Chelseas skuffende sæson efter London-klubbens samlede nederlag tirsdag til Real Madrid i Champions League.

Trods de svigtende resultater er klubbens manager, Frank Lampard, dog sikker på, at Chelsea vender tilbage til toppen af både engelsk og europæisk fodbold.

– Folk vil gøre meget ud af denne sæson for Chelsea, fordi vi har haft så meget succes (tidligere, red.). Virkeligheden er, at denne klub vil komme tilbage. Det vil kræve arbejde. Det vil måske være lidt en proces. Jeg tror, fansene satte pris på præstationen i dag (kampen mod Real Madrid tirsdag, red.), siger Frank Lampard ifølge The Independent.

Chelsea tabte tirsdag 2-0 og sammenlagt med 4-0 til Real Madrid samtidig med, at klubben i skrivende stund er på en 11. plads og meget langt fra europæisk fodbold i næste sæson.

Husk, campo.dk også kan findes på Facebook. Du kan følge os ved at trykke på banneret herunder

Følg Campo på Facebook

Den nuværende situation i Chelsea står i stor kontrast til det faktum, at klubben vandt Champions League så sent som i 2021.

– Virkeligheden er, at vi har været så heldige at have stor succes i 20 år. Mange klubber i Premier League ville drømme om vores succes i Champions League og som Premier League-vindere, siger Lampard og fortsætter:

– Det her er et år, hvor vi ikke er, hvor vi gerne vil være, og der er nok grunde til forandringen. For et par år siden nåede vi ikke Champions League for det følgende år og vandt Premier League. Vi kan ikke være for kortsigtede med det.

Den er helt gal i Chelsea – tangerer 20 år gammel ‘rekord’

Næste mulighed for genrejsning for Lampard og Co. er på onsdag, hvor der venter en hjemmebanekamp mod Brentford i Premier League. Opgøret på Stamford Bridge fløjtes i gang klokken 18.30 og kan ses på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer