Premier League

Bayern-legende: Kane er for gammel

Bayern München var længe nævnt som en af topfavoritterne til at hente den engelske landsholdsanfører, men interesseren fra den tyske storklub er angiveligt kølnet markant.

Harry Kane er både for gammel og for dyr til at være interessent for Bayern München siger klubbens tidligere anfører, Lothar Matthäus.
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

I Bayern München har de ikke spillet med en rigtig 9’er, siden Robert Lewandowski sidste sommer skiftede til FC Barcelona.

Forskellige løsninger er forsøgt, men alt tyder på, at den tyske storklub til sommer henter en ny ‘Torjäger’.

Her har den engelske landsholdsanfører, Harry Kane, af flere omgange været nævnt, da et skifte til Bayern München ville betyde, at Tottenham ikke skulle sælge deres stjerne til en direkte Premier League-rival, men står det til to af den tyske storklubs største legender, så er det skifte ikke aktuelt.

– Harry Kane ville være for gammel og for dyr for mig, lyder det fra klubbens tidligere anfører, Lothar Matthäus.

Han bakkes op af æresmedlem og medlem af FC Bayerns supervisory board Uli Hoeness, der i sidste måned gav sit besyv med.

– Jeg kan godt forestille mig, at der kommer en spiller ind til 100 millioner euro, men i specifikt i forhold til [Harry] Kane, så har jeg udtrykt min holdning. Han er næsten 30 år gammel. Sidste år afviste Tottenham et bud fra Manchester City på 160 millioner euro, og derfor sagde jeg, at det ikke er en transfer for Bayern, sagde Uli Hoeness i marts til Sky Deutschland.

Følg Campo på Facebook

Hoeness er en af i alt ni medlemmer i Bayern Münchens supervisory board, og han medgiver, at han kan blive nedstemt – også i forhold til en transfer af Harry Kane.

– Jeg er en af ni bestyrelsesmedlemmer, og hvis de andre otte siger, at han skal købes, så bliver han købt. Vi lever i et demokrati, lød det fra Hoenes..

Mens Lothar Matthäus altså ikke har den store fidus til Harry Kane, så har han tre bud på angribere, som Bayern München kunne hente.

– Alle taler om Victor Osimhen på grund af hans sensationelle bedrifter i Napoli. Man ved aldrig, om han ville kunne gøre det samme i München, men jeg tror, at han ville passe godt ind.

Mål og Highlights: Se Hoffenheim overraske ude mod Bayern i deler

– Randal Kolo Muani (fra Frankfurt, red.) har måske brug for lidt mere tid og plads end en Bayern-angriber normalt har, men han er også god i feltet og kunne fungere i München.

Pris og præstations-ratioen kunne tale for Niclas Füllkrug (Werder Bremen, red.). Han ville formentlig være til rådighed for 20-25 millioner euro og ville score 25 mål i München. Han har allerede scoret 20 gange i Werder, lyder det fra Matthäus.

Eric Maxim Choupo-Moting er indtil videre i sæsonen topscorer for Bayern München. Den tysk-fødte camerouner har scoret 17 mål i 28 kampe i denne sæson.

Spillere med mere end fem mål for Bayern München i denne sæson:

Eric Maxim Choupo-Moting – 17 (28 kampe)
Jamal Musiala – 15 (40 kampe)
Leroy Sané – 13 (37 kampe)
Serge Gnabry – 12 (41 kampe)
Sadio Mané – 11 (32 kampe)
Benjamin Pavard – 7 (37 kampe)
Thomas Müller – 7 (33 kampe)
Kingsley Coman – 7 (29 kampe)
Leon Goretzka – 6 (34 kampe)

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P