2 min læsningSIF-profil er træt af spørgsmål: Hvis ikke man kan det, så skal man stoppe

Tobias Salquist har efterhånden fået det samme spørgsmål mange gange, og det er han faktisk lidt træt af - det har nemlig ikke noget på sig, mener han.

2 min læsning
Silkeborg IF, Superligaen, Tobias Salquist.

Silkeborg IF led søndag endnu et nederlag.

Her blev man besejret med 2-0 af OB, og den eftertragtede syvendeplads i nedrykningsspillet er efterhånden ved at glide ud af hænderne på forrige sæsons bronzevindere.

Silkeborg har nu tabt sine to seneste kampe, og er fortsat uden sejr i nedrykningsspillets i alt tre kampe.

Faktisk har Silkeborg kun vundet 2 ud af sine seneste 14 kampe i Superligaen.

Alligevel var man blot et enkelt point fra at kvalificere sig til mesterskabsspillet, da Superligaen blev opdelt efter 22. spillerunde.

De seneste skuffende resultater har dog intet at gøre med, at man befinder sig i den nederste halvdel af Superligaen, fortæller Silkeborg IF’s Tobias Salquist, da han bliver spurgt ind til, hvorvidt motivation er en faktor.

– Det er jeg godt nok blevet spurgt meget om – det der motivations-spørgsmål.

– Hvis man ikke kan motivere sig til at spille fodbold på det højeste niveau i Danmark, så synes jeg, at man skal stoppe. Jeg er lidt træt af spørgsmålet nu, for selvfølgelig kan vi motivere os.

– Vi gør alt, hvad vi kan derinde. Jeg synes også, at vi beviser i dag (søndag, red.) at vi går efter det. Selvfølgelig er vi motiverede, og jeg føler, at vi kæmper alt hvad vi kan.

– Jeg ved godt, at så er der mange fans, der kan sidde ved tasterne og sige “jamen sådan ser det ikke ud”. Jamen, vi er utrolig kede af det, men vi gør alt hvad vi kan, siger SIF-stopperen til Viaplay.

Mål og Highlights: Se OB melde sig ind i kampen om syvendepladsen med sikker sejr over Silkeborg

Silkeborg indtager nu niendepladsen i Superligaen, hvor man har fire point op til OB og fem point op til FC Midtjylland på syvendepladsen.

Tobias Salquist og co. spiller næste gang fredag klokken 19.00 hjemme mod AaB i Superligaen.

Fire dage senere spiller de igen hjemme mod de nedrykningstruede nordjyder – denne gang i semifinalen i Pokalen.

Du kan se interviewet med Tobias Salquist i videoen øverst i artiklen

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer