2 min læsningMål og Highlights: Se OB melde sig ind i kampen om syvendepladsen med sikker sejr over Silkeborg

OB sikrede sig søndag eftermiddag vitale point i kampen om Superligaens syvendeplads mod Silkeborg IF.

2 min læsning
OB vinder mod Silkeborg IF.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Hvem skal udfordrer FC Midtjylland i kampen om 7. pladsen i Superligaen og muligheden for europæisk deltagelse i næste sæson.

Det var dét, der stod på spil søndag eftermiddag, da OB tog imod Silkeborg IF på Nature Energy Park i Odense.

Her var det de blå-hvide striber fra Fyn, der kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med 2-0, hvilket sender fynboerne tættere på FC Midtjylland i tabellen, hvor det nu blot er et enkelt point der adskiller de to.

Kampen blev indledt med godt spil fra OB’s side på en ellers vanskelig og langhåret bane. Fynboerne fik spillet sig frem til flere fine chancer, dog uden at det blev helt farligt.

I sidste halvdel af første halvleg var det omvendt Silkeborg, der bed fra sig med flotte og hurtige kombinationer i offensiven. Martin Hansen i OB-buret fik dog afværget et par farlige Silkeborg-chancer, og de to hold kunne således gå til pause ved stillingen 0-0.

Har du gjort det godt nok? – Wesström giver svar på indkøb og OB’s manglende plads i top seks

Kort efter pausen blev der så endelig åbnet op for målkontoen. Og her var det OB’s Bashkim Kadrii, der kunne notere sig for scoringen på et oplæg af Yankuba Minteh, der opfangede en dårlig tilbagelægning i Silkeborg-forsvaret – 1-0 til OB.

Efter 64 minutter kunne OB så for alvor sparke bolden tættere på sejr. Naatan Skyttä fik sendt bolden i kassen på en tværpasning af Yankuba Minteh, som altså kunne notere sig for kampens anden assist.

Silkeborg forsøgte sig mod slut at presse på, men tæt på kom Kent Nielsens tropper aldrig rigtig. Hver gang muligheden bød sig var Martin Hansen på plads i OB-buret, hvor han diskede op med flere gode redninger.

Det endte med en OB-sejr på 2-0 mod Silkeborg. OB er nu et enkelt point efter FC Midtjylland i toppen af Nedrykningsspillet, mens Silkeborg er fem point efter i den samlede stilling

Se statistikker fra opgøret og den samlede stilling herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer