2 min læsningMedie: Grønt lys – City-profil kan bare skifte til sommer, hvis han har lyst

Selvom Pep Guardiola de seneste kampe har stillet med fire centerbacks, er det ikke blevet til meget spilletid for spanieren.

2 min læsning
Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det ser ud til, at Pep Guardiola har fundet sin fortrukne formation.

De seneste kampe har han nemlig stillet med hele fire midstoppere i startopstillingen – noget, der virker lidt usædvanligt.

Ikke desto mindre har det virket ganske udmærket for Manchester City, der har vundet de seneste 10 kampe i alle turnerninger. Man skulle tro, at det at spille med fire centerbacks, ville skabe muligheder til flere, der spiller på den position – men det har ikke helt været tilfældet.

Således har den spanske træner, måske, fundet sine foretrukne centerbacks, men én af dem, der ikke spiller så meget, er spanske Aymeric Laporte.

Og ifølge engelske Daily Mail, er der nu også grønt lys til 28-årige Laporte, skulle han have lyst til at skifte adresse til sommer.

Laporte kom til de engelske mestre i 2018, hvor City måtte betale omkring 480 millioner kroner til Athletic Bilbao for den dengang 23-årige profil.

Siden er det blevet til 172 kampe i City-trøjen, men efter en pointdeling mod Nottingham Forest i februar, er det kun blevet til en enkelt startplads til bagstopperen, hvor han i hele Premier League-sæsonen er startet inde otte gange ifølge transfermarkt.com.

Følg Campo på Facebook

I sommer sagde City farvel til Oleksandr Zinchenko, Raheem Sterling og Garbiel Jesus, da man ikke ville have utilfredse spillere i truppen – ligesom klubben også har lejet Joao Cancelo ud til Bayern München.

Ifølge Daily Mail kan situationen med Laporte, og hans angivelige utilfredshed med manglende spilletid, meget vel ende på samme måde.

Det spanske medie Sport har tidligere berettet, at FC Barcelona kunne være interesseret i den spanske midtstopper, skulle han vælge at skifte tilværelsen i England ud til sommer.

Efter endnu et Arsenal-pointtab: Manchester City er klare favoritter til at vinde Premier League

Meget tyder dog på, at FC Barcelona allerede har fundet en ny centerback, så tiden må vise, hvor Aymeric Laporte tørner ud henne til næste sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer