3F Superligaen

Brøndby-kaptajn om stemningsboykot: Vi er ikke en del af det

Brøndby-anføreren, Kevin Mensah, mener ikke, at spillerne kan gøre noget ved stemningsboykottet på Brøndby Stadion.

Claus Bech/Ritzau Scanpix

Lydkulissen er ikke helt den samme mere på Brøndby Stadion.

Det skyldes et regulært stemingsboykot fra nogle af klubbens fangrupperinger, der er utilfredse med de nye ejere i Brøndby IF.

Det er noget, spillerne mærker på banen. Selvom der ifølge Brøndby IF’s anfører, Kevin Mensah, var god stemning på stadion i dag, er det generelt ikke noget, som spillerne kan gøre noget ved.

– Vi kan ikke gøre noget ved det, der foregår rundt omkring, og alt det her kommer til at lyde som dårlige undskyldninger [..] Det er træls at blive spurgt ind til noget, man ikke er en del af. Det er uden for vores jobbeskrivelse, lyder det fra Kevin Mensah efter søndagens kamp mod AGF.

Den 31-årige back er ikke i tvivl om den status, som Brøndbys hjemmebane har i resten af landet.

– Alle der har været i fodbold-Danmark de seneste år ved, at det her (Brøndby Stadion, red.) er et voldsomt sted at komme ind, og det glæder vi os til, at det kommer til at være på et tidspunkt igen. Lige nu er det de her præmisser vi har.

Dog var Brøndby-kaptajnen tilfreds med den opbakning, som holdet fik i dagens sejr.

– Vi ved, at der kan blive fyret mere op under det stadion her, og vi gjorde i hvert fald vores ved at skaffe tre point, og fansene, der var her og jublede, gjorde også deres. Så det var en god præstation hele vejen rundt, siger Mensah.

Også Brøndby-cheftræneren, Jesper Sørensen, blev forholdt situationen med boykot fra fans, og han bakkede sin kaptajn op.

– Jeg synes faktisk, at vi i dag fik endnu større opbakning, end vi har haft de andre gange her, så det var da positivt.

– Jeg vil jo ønske, at vi får så god opbakning som overhovedet mulig, det har vi brug for. Jeg har tidligere sagt, og jeg siger det gerne igen; Hvis ikke det kan starte udefra, så må vi starte det indefra på banen, og det vil vi prøve at gøre, siger Jesper Sørensen efter kampen.

Se hele interviewet med Kevin Mensah i videoen øverst i artiklen.

Mål og Highlights: Se Brøndby-back sikre arbejdssejr mod AGF

Ovenover kan du se alle highlights fra søndagens Brøndby-sejr over AGF.

Næste gang Brøndby skal i aktion er søndag den 23. april, hvor de blå-gule rejser til Randers. Der er kickoff klokken 16:00, og kampen vises på 6’eren og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P