1 min læsningMedie: Arsenal stadig interesseret i Juve-profil

Arsenal var sidste år meget interesseret i Juventus' store angriber-profil - og det er de angiveligt stadig.

1 min læsning
Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal har angiveligt igen en Juventus-angriber på blokken.

‘The Gunners’ var også interesseret i Dusan Vlahovic sidste sommer, men dengang havde han kun spillet i Juventus en halv sæson.

Han var derfor markeret som ‘urørlig’ i Torino-klubben, efter sit omkring 610 millioner kroners skifte fra Fiorentina, hvor serberen scorede mål på samlebånd i den italienske Serie A.

Nu kan der dog være andre boller på suppen.

Ifølge det italienske medie calciomercato.com er den unge angriber nemlig ikke længere en ‘urørlig’ del af Juve-mandskabet.

I indeværende sæson er det i 32 kampe blevet til 11 mål og fire oplæg i alle turneringer, hvor ‘dårlige tanker’ har karakteriseret serberens sæson – og især de seneste uger – ifølge mediet.

Derfor er der nu igen snak om Vlahovic’ fremtid, og ifølge calciomercato.com kunne han meget vel ryge til Premier League denne sommer, hvor især Arsenal nævnes som en ny potentiel arbejdsgiver for angriberen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge det italienske medie har Arsenal ikke mistet interessen i Dusan Vlahovic, siden de forsøgte at ‘stjæle’ ham fra Juventus sidste sommer.

Udover Arsenal meldes Chelsea og Manchester United også åbne for en ny angriber til sommer.

Øv United! Verdensmester ude for resten af sæsonen

Om Dusan Vlahovic ender med at skifte adresse til sommer, må tiden vise. Indtil da kan du se ham i aktion, når Juventus tørner sammen med Sassuolo søndag den 16. april klokken 18:00. Den kamp kan du se på TV2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer