Mål og Highlights: Se Haaland tangere scoringsrekord i overbevisende Manchester City-sejr over tamme Leicester

Manchester City leverede en dominerende præstation, da de slog et tandløst Leicester-hold med 3-1. Se mål og highlights fra kampen her.

Erling Haaland har gjort det til 2-0 for Manchester City mod Leicester.

Manchester City leverede, hvad der var forventet af dem, da de lørdag uden problemer slog Leicester med 3-1.

John Stones stod for Citys første scoring, og faktisk lukkede Pep Guardiolas tropper reelt set allerede opgøret efter 25 minutter, hvor Erling Haaland tangerede Premier League-rekorden for flest mål i en sæson med scoringerne til 3-0, inden Kelechi Iheanacho i anden halvleg fik reduceret for Leicester.

Resultatet betyder, at Manchester City er ubesejrede i de seneste 14 kampe i alle turnerninger, og at de lægger yderligere pres på titelkonkurrenterne fra Arsenal, mens Leicester stadig er at finde under nedrykningsstregen.

Manchester City 1-0 Leicester (John Stones, 5′):

Manchester City 2-0 Leicester (Erling Haaland, 13′):

Manchester City 3-0 Leicester (Erling Haaland, 25′):

Manchester City 3-0 Leicester (Flot redning fra Daniel Iversen, 59′):

Manchester City 3-1 Leicester (Kelechi Iheanacho, 75′):