2 min læsningFCK-spillere fik ‘lektier’ for efter nederlag: Vi har været ærlige overfor hinanden

F.C. København tabte overraskende til Randers FC i mandags. Efterfølgende fik holdet en hjemmeopgave, fortæller klubbens Peter Ankersen.

2 min læsning
Peter Ankersen og resten af FCK-holdet fik en hjemmeopgave i løbet af ugen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

‘Med ærlighed kommer man længst’.

Talemåden er tilsyneladende også brugbar i en fodboldklub, der har lidt et nederlag.

I hvert fald fortæller F.C. Københavns Peter Ankersen, at spillerne har fået talt ærligt om nederlaget og derudover haft en god træningsuge frem mod hjemmekampen mod Viborg FF søndag.

– Vi har haft en god træningsuge, og vi har været ærlige overfor hinanden og fået snakket tingene igennem og fået rettet på de fejl og mangler, der var i den seneste kamp, så vi kan komme tilbage på sporet, siger Ankersen til klubbens hjemmeside

Chokmelding: FCK-profil formentlig ude resten af sæsonen

Den 32-årige højreback fortæller videre om en form for lektier, som spillerne har haft efter nederlaget på træner-teamets opfordring.

– Vi har haft sådan en lille hjemmeopgave fra trænerne, at vi skulle gå hjem og tænke over, hvad det er, vi er gode til hver især. At komme ind med et positivt mindset og et smil på læben og være velvidende om, at vi er pissegode – både individuelt, men også som hold. Og hvis alle sammen rammer deres niveau, så er vi tæt på umulige at slå, siger han.

Nederlaget til Randers FC blev i øvrigt afgjort på en sen scoring af Peter Ankersens tvilling, Jakob Ankersen, på et flot langskud til kampens resultat 1-0.

Næste opgave for Peter Ankersen og F.C. København er som nævnt på søndag, hvor Viborg FF kommer på besøg i Parken. Opgøret mellem Superligaens nummer to og tre sættes i gang klokken 16.00, og du kan se kampen på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer