1 min læsningChokmelding: FCK-profil formentlig ude resten af sæsonen

F.C. Københavns forsvarsprofil har gennemgået en knæoperation og meldes måske ude for resten af sæsonen.

1 min læsning
David Khocholava er formentlig ude resten af sæsonen.
Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

F.C. Københavns David Khocholava når højst sandsynlig ikke flere kampe for klubben denne sæson.

Det er udmeldingen fra F.C. København, der oplyser, at den 30-årige georgiske forsvarsspiller er blevet knæopereret efter sammenstød i de seneste kampe har givet smerter.

Knæoperationen holder midterstopperen ude i længere tid – og formentlig resten af sæsonen, fortæller klubben på sin hjemmeside.

Beslutningen om en operation er kommet i kølvandet på et forløb, hvor Khocholava har forsøgt at vende tilbage til banen for F.C. København.

Georgieren, der har været fast starter gennem længere tid, måtte lade sig udskifte ved pausen i hjemmesejren mod FC Nordsjælland. Og han var ikke med, da F.C. København i mandags overraskende tabte ude til Randers FC.

Husk, at campo.dk også er at finde på Facebook. Du kan finde og følge os ved at trykke på linket herunder

Følg Campo på Facebook

Til trods for, at holdet må undvære forsvarskrumtappen, er FCK-cheftræner, Jacob Neestrup, fortrøstningsfuld.

– David har forsøgt at kæmpe sig gennem de problemer, han har fået i de seneste kampe, men vi har i fællesskab besluttet, at en operation nu er bedst, og så får han en pause, så han kan komme sig. Det er selvfølgelig ærgerligt for David og holdet, men truppen har vist igen og igen, at andre tager ansvaret, når nogle går ud med skader, siger han til klubbens hjemmeside.

Næste gang F.C. København skal i ilden er på søndag, hvor Viborg FF kommer på besøg i Parken. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se topopgøret på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer