2 min læsningOfficielt: Lyngby forlænger med ung offensivspiller

Lyngby Boldklub meddeler torsdag formiddag, at klubben har skrevet en ny aftale med en af klubbens unge talenter.

2 min læsning
Superligaoprykkerne fra Lyngby Boldklub har skrevet en toårig kontrakt med den 20-årige Adam Vendelbo.
Foto: Lyngby BK

Han har taget turen hele vejen fra U13-holdet til førsteholdstruppen i Lyngby.

Og nu har den 20-årige Adam Vendelbo så fremtiden på plads i klubben for de næste to år.

Således oplyser Lyngby Boldklub torsdag formiddag på sin hjemmeside, at Adam Vendelbo har sat sin underskrift på en ny aftale med klubben gældende frem til sommeren 2025.

Og det er en nyhed, der glæder Fodboldchef i Lyngby Boldklub, Nicas Kjeldsen, som i samme ombæring roser det store talentarbejde, der foregår i klubben.

– Det er altid specielt, når en af vores lokale talenter tager turen hele vejen op til førsteholdet, og jeg glæder mig over, at Adam har fortsat sin gode udvikling, og at vi nu kan give ham den her fuldtidskontrakt. Jeg er sikker på, at han kun kommer til at vokse yderligere, og at han går en flot kongeblå fremtid i møde.

– Vi har rigtig mange gode årgange på vej, hvor der er et væld af spillere, der har muligheden for at gå hele vejen. Adam er en af dem, og vi er rigtig glade for, at vi nu har sikret os og ham de bedst mulige forudsætninger for at fortsætte sin flotte udvikling.

Adam Vendelbo er oprindeligt Virum-Sogenfri-dreng og skiftede til Lyngby, som han i øvrigt altid har været fan af, som U13-spiller. Også han glæder sig over den nye aftale.

– Jeg har været Lyngby-fan siden, at jeg var helt lille, hvor min far var rigtig god til at tage mig med på Lyngby Stadion. Der hvor jeg kommer fra holder alle med Lyngby Boldklub, så det er stort for mig at spille i den kongeblå trøje.

– Det kommer til at give mig enormt meget, at jeg bliver fuldtid. Jeg synes allerede på træningslejren i vinter, at jeg kunne mærke, hvor meget det gav mig. Jeg synes også, at jeg bliver bedre og bedre jo mere, at jeg træner med nogle spillere, der alt andet lige har mere erfaring og fysisk også er stærkere. Jeg ser meget lyst på min udvikling her i klubben, og jeg vil arbejde benhårdt for at få min chance, slutter Adam Vendelbo.

Lyngby oplyser, at Adam Vendelbo fra til sommer vil være med på fuldtid i førsteholdstruppen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer