1 min læsningBekræftet: Mané sanktioneret efter slag!

FC Bayern München melder torsdag eftermiddag ud, at man har valgt at sanktionere Sadio Mané efter slag i ansigtet på holdkammeraten Leroy Sane.

1 min læsning
Sadio Mané sidder over mod Hoffenheim og modtager bøde for slag på Leroy Sane.
Foto: Annegret Hilse/Reuters/Ritzau Scanpix

Sadio Mané er blevet sanktioneret.

Det sker efter, at den 31-årige senegaleser slog sin holdkammerat Leroy Sane i ansigtet efter klubbens seneste kamp mod Manchester City i Champions League tirsdag aften.

Og nu giver den sydtyske storklub så et indblik i, hvordan de vil straffe stjernen efter hændelsen. Det sker i en officiel meddelelse på klubbens hjemmeside.

Her fremgår det, at Sadio Mané ikke vil være en del af det Bayern-mandskab, der lørdag tager imod Hoffenheim på Allianz Arena i München.

– Sadio Mané bliver ikke inkluderet i FC Bayern-truppen til lørdagens hjemmekamp mod 1899 Hoffenheim. Det skyldes hans opførsel efter Bayerns Champions League-kamp i Manchester City, står der kort på klubbens hjemmeside.

Derudover fremgår det, at Sadio Mané vil blive tildelt en bøde for den hændelse, der angiveligt skulle have fået Leroy Sane til at bløde fra ansigtet.

Der meldes dog endnu intet om, hvorvidt Sadio Mané vil tilbringe tiden på tribunen over flere kampe, ligesom det heller ikke konkretiseres, hvor stor en bøde, Mané er blevet tildelt.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer