1 min læsningAvis: Bellingham-alternativer – Liverpool vil hente to spillere hos rivaler

Efter Liverpool angiveligt har trukket sig i kampen om Jude Bellingham, har man nu to profiler fra en rivaliserende Premier League-klub i kikkerten.

1 min læsning
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

‘The Reds’ øjner eftersigende to midtbanespillere i Chelsea.

Det melder den engelske avis Express onsdag, efter rygter om et Bellingham-bud fra Liverpool blev manet i jorden af flere journalister og medier tirsdag.

Ifølge avisen vil Liverpool-ledelsen hellere bruge ‘mange’ penge på flere spillere, da Jude Bellingham ville blive en alt for dyr investering for Liverpool-ejerne, FSG.

Derfor kigger man nu Chelseas vej, hvor der angiveligt skulle være interessere i en handel bestående af både Mason Mount og Conor Gallagher.

Ifølge Express er der også grønt lys fra Liverpool-manageren, Jürgen Klopp. Mount skulle være top-prioritet for ‘The Reds’, hvor man helst ser en to-for-en-handel med Conor Gallagher som den anden spiller.

Udover de to Chelsea-englændere skulle Inters Nicolo Barella, West Hams Declan Rice og Brighton-duoen Alexis Mac Allister og Moises Caicedo også være nogle af de midtbanespillere, som er på ønskelisten hos Liverpool.

Medie: Liverpool øjner Bellingham alternativ – konkurrence fra to topklubber

Liverpool tørner sammen med Leeds i Premier League mandag den 17. april. Kampen starter 21:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer