2 min læsningStor britisk avis sammenligner Højlund med Haaland: Ham bør United købe

Den britiske avis The Guardian har lavet en liste over angribere, som Manchester United bør jagte denne sommer - her er Rasmus Højlund blandt navnene.

2 min læsning
Rasmus Højlund, Manchester United, Erling Haaland.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rasmus Højlund er efterhånden blevet sat i forbindelse med Manchester United et utal af gange.

Derfor kommer det næppe som den store overraskelse, at han huserer på den liste over United-emner til storklubbens angreb, som The Guardian har udgivet tirsdag.

Mere interessant er det nok, at han foruden at være på listen med en række andre store navne, så har også The Guardian svært ved at holde sig fra sammenlignen mellem Højlund og Haaland.

– Rasmus Højland er en fremtidens mand. Den 20-årige har ikke været fast starter for Atalanta i denne sæson, med 10 af sine 25 optrædener som indskifter.

– Men han har fået det meste ud af sin tid på banen, hvor han til trods for kun 1.402 minutter i Serie A har bidraget med syv mål og to assists.

– Højlund besidder en masse rå potentiale, og hans kendtegn minder om Manchester City-angriberen Erling Haaland; Han har power i sine løb, og kan score på alle tænkelige måder.

– Hvis han bliver hentet sammen med en erfaren angriber, så kan den unge danske landsholdsspiller – som scorede fem mål under landsholdspausen i marts – vise sig at være en klog tilgang, skriver The Guardian.

Højlund har taget fusen på holdkammerat: Kan blive topspiller

Foruden Rasmus Højlund nævnes en hel del andre spillere, som ifølge den britiske avis burde være værd at jagte for Manchester United.

Se listen over oplagte United-emner til offensive, ifølge The Guardian:

Wout Weghorst (Manchester United, udlejet fra Burnley)
Harry kane (Tottenham)
Randal Kolo Muani (Eintracht Frankfurt)
Rasmus Højlund (Atalanta)
Victor Osimhen (Napoli)
Jonathan David (Lille)
Goncalo Ramos (Benfica)
Benjamin Sesko (RB Salzburg – forhåndsaftale om at skifte til RB Leipzig)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer