3F Superligaen

AaB-anfører svarer entydigt på, om han er i klubben ved nedrykning

Lucas Andersen efterlader ikke meget tvivl om, hvorvidt han er at finde i den nordjyske klub, hvis sæsonen skulle ende med en nedrykning.

AaB-anfører Lucas Andersen garanterer, at han også er at finde i AaB, hvis de skulle ende med at ryke ned fra Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ifølge Transfermarkt har de den femtedyreste trup i hele Superligaen.

Det har ikke været til at se på det AaB-mandskab, der siden sæsonstarten den 17. juli har rodet rundt i den absolutte bund af Superligaen.

I 20 af ligaens 23 runder indtil nu har AaB været at finde på én af de to nedrykningspladser, og med fem point op til den rigtige side af nedrykningsstregen er en historisk AaB-nedrykning et ganske realistisk scenarie.

I Aalborg kan de dog glæde sig over, at klubbens anfører, Lucas Andersen, også vil være at finde i klubben, selv hvis nedrykningens skulle blive en realitet. Det siger han forud for kampen mod OB søndag til TV3 Sport.

– Ja selvfølgelig er jeg det, men jeg synes, at det er et meget hypotetisk spørgsmål med ni kampe igen. Vi går 100 procent efter, at vi skal blive oppe, lyder det fra Lucas Andersen.

Highlights LIVE: OB foran med 0-2 efter kæmpe AaB-fejl

Helt så skråsikker er holdkammerat Younes Bakiz dog ikke ligefrem.

– Lige nu er det eneste, jeg tænker på, at spille den her sæson færdig i AaB, og gøre alt for at vi skal overleve, og så må alt det andet vente til, at der er en afgørelse på det, og forhåbentlig hedder det Superliga for AaB næste sæson også, lyder det fra den tidligere Viborg-profil.

AaB har spillet samtlige sæsoner, siden den bedste danske fodboldrække i 1992 blev relanceret under Superliga-navnet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P