2 min læsningTransferjournalist: Brentford-profil vil ikke underskrive ny kontrakt – satser på skifte til topklub

Fabrizio Romano melder søndag formiddag, at David Raya ikke ønsker at forlænge kontrakten med Brentford. I stedet håber han på et stort skifte.

2 min læsning
David Raya forlænger ikke sin kontrakt med Brentford.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har haft en flot sæson mellem stængerne i Brentford.

Men alt tyder på, at tiden under Thomas Frank i Brentford snart lakker mod enden for den spanske landsholdskeeper, David Raya.

Det skriver den normalt troværdige transferjournalist, Fabrizio Romano, søndag formiddag.

Ifølge transferjournalistens oplysninger, så vil Raya nemlig ikke forlænge sin kontrakt med Brentford.

I stedet håber den 27-årige keeper på et skifte til en af de helt store europæiske destinationer til sommer – og her skulle flere klubber være særdeles interesseret.

Romano beretter i øvrigt, at man fra Brentfords side skulle forlange intet mindre end 40 millioner pund for spanieren – svarende til omkring 340 millioner danske kroner.

Tidligere Brøndby-spiller om Frank: Han var blød til tider

David Raya skiftede til Brentford fra Blackburn tilbage i sommeren 2019. Sidenhen var han blandt andet med til at sikre Brentford oprykning til Premier League.

Spanieren står i alt noteret for 153 kampe i Brentford-trøjen. Her har han indkasseret 158 mål, mens han har holdt buret rent 51 gange.

Rayas nuværende kontrakt med Brentford løber frem til sommeren 2024 – og det er derfor ved at være sidste chance for Brentford, hvis man ønsker at hente en betragtelig sum i forbindelse med en potentiel handel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer