LaLiga

Medie: Baena og Villareal vil ikke klage over Valverde-hændelse – slag kan fortsat få store konsekvenser

Det kan både ende uden og med store kosekvenser for Real Madrids Federico Valverde, som angiveligt slog Villareals Alex Baena i ansigtet efter klubbernes indbyrdes opgør lørdag aften.

Frederico Valverde slår Alex Baena i hovedet.
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Frederico Valverde kan slippe uden konsekvenser.

Og det selvom Real Madrid-stjernen skulle have givet Villarreal-spilleren Alex Baena en knytnæve i ansigtet på Bernabeus parkeringsplads efter opgøret mellem Real Madrid og Villareal.

Det melder det spanske medie AS søndag eftermiddag.

Her fremgår det nemlig, at Baena og Villarreal ikke har tænkt sig at klage over hændelsen.

Og da kampens dommer ydermere ikke har nævnt noget om hændelsen i sin kamprapport, kan LaLigas disciplinærinstans altså ikke gå videre med sagen.

MEN… Politiet har dog angiveligt været involveret i sagen, da spansk politiet ifølge mediet har modtaget vidneforklaringer fra de involverede parter. Og derfor kan disciplinærinstansen potentielt set alligevel ende med at åbne en sag, hvis altså politiet vælger at sigte Valverde.

Og det kan potentielt set ende med at få store konsekvenser for Valverde. Hvis disciplinærinstansen ender med at åbne en sag mod Real-spillerne afhænger det ifølge mediet af, hvilken paragraf der tages udgangspunkt i. Her kan det angiveligt ende med en karantæne på alt fra to til fire spilledage.

Selve hændelsen skete angiveligt efter, at Baena skulle have talt grimt og nedsættende om Valverdes ufødte søn. Læs mere om hændelsen herunder

Infight: Valverde overfaldt Villarreal-spiller på P-pladsen efter kampen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P