2 min læsningIkke kun Hermansen: Burnley på jagt efter keeper hos Superliga-rivalerne

Det er ikke kun Mads Hermansen, der er på blokken som ny keeper i Burnley, som angiveligt også holder øje med en af Superliga-konkurrenternes sidsteskanse.

2 min læsning
Burnley jagter Kamil Grabara i F.C. København.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har været skrevet meget om Burnley og klubbens manager, Vincent Kompanys, besøg på Brøndby Stadion i den seneste spillerunde.

Her skulle han eftersigende være på plads for at se nærmere på Brøndby-keeper, Mads Hermansen, som skulle være et reelt transferemne i Championship-klubben, der netop har sikret sig oprykning til Premier League forud for den kommende sæson.

Men det er angiveligt ikke kun Mads Hermansen, som den garvede belgier holder øje med til målmandspositionen frem mod en svær sæson i den bedste engelske række. Det melder den belgiske transferjournalist, der til dagligt arbejder som journalist hos RMC, Sacha Tavolieri.

Ifølge Tavolieri skulle Vincent Kompany nemlig også have været på besøg hos rivalerne fra F.C. København.

Her skulle fokus angiveligt have været på klubbens polske keeper Kamil Grabara, som altså også skulle være et emne hos Burnley – sammen med Mads Hermansen.

Det skete eftersigende i forbindelse med søndagens topopgør i Superligaen mellem F.C. København og FC Nordsjælland.

Selvsikker FCK-stjerne efter pokal-triumf: Nu er vi vel favoritter til det hele?

Kamil Grabara skiftede til F.C. København tilbage i sommeren 2021. Her er det sidenhen blevet til 65 kampe mellem stængerne med 33 clean sheets til følge.

Grabara har fortsat en lang kontrakt i hovedstadsklubben, som løber frem til sommeren 2026.

GÅ ALDRIG GLIP AF DE STØRSTE OG VIGTIGSTE FODBOLDNYHEDER: Med campo.dk’s app er du altid opdateret på, hvad der rør sig i fodboldverdenen. Læs mere og download appen i App Store og Google Play Store via banneret herunder:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer