1 min læsningVideo: Skadet Rashford viser kæmpe overskud og skaber et minde for livet for ung United-fan

Marcus Rashford forærede sin trøje til en ung Manchester United-fan, da han blev nødt til at forlade banen med en skade i lysken lørdag.

1 min læsning
Marcus Rashford giver sin trøje til en ung Manchester United-fan,

Manchester United vandt lørdag komfortabelt med 2-0 over Everton hjemme på Old Trafford.

Undervejs kunne man samtidig se Christian Eriksen gøre sit længeventede comeback, til stor glæde for de mange fans på stadion.

Med tre point og comeback til Eriksen, er alt jo godt i den engelske storklub – men så alligevel ikke helt. Faktisk langt fra.

I det 81. minut måtte sæsonens helt store åbenbaring i Manchester United, Marcus Rashford, således lade sig udskifte med en skade i lysken.

Viser det sig at være alvorligt, er det svært at forestille sig andet end at det kommer til at få resultatmæssige konsekvenser for manager Erik ten Hag og resten af Manchester United.

Marcus Rashford selv var selvsagt også tydeligt mærket af skaden, men den 25-årige United-stjerne fandt alligevel det sidste overskud frem, da han på vej ned i omklædningsrummet skabte et minde for livet for en ung fan på lægterne.

Således forærede Marcus Rashford sin kamptrøje til en dreng, som hellere end gerne fremviste trøjen til kameraerne. Noget, han med sikkerhed aldrig kommer til at glemme.

Du kan se episoden med den unge fan i videoen øverst i artiklen.

Nedenfor kan du se den situation, hvor Marcus Rashford blev skadet samt Christian Eriksens comeback.

Følg Campo på Facebook

Rashford bliver skadet:

Eriksen gør comeback:

Mål og Highlights: Se Eriksens gøre comeback i Manchester Uniteds sejr over Everton

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer