Mål og Highlights: Se Eriksens gøre comeback i Manchester Uniteds sejr over Everton

Manchester United tog lørdag imod Everton hjemme på Old Trafford i det, der blev Christian Eriksens comeback.

Mål og Highlights fra kampen i Premier League på Old Trafford mellem Manchester United og Everton.

Manchester United overtager, måske midlertidigt, tredjepladsen, mens Everton senere på weekenden kan ryge under nedrykningsstregen.

Det er resultatet ovenpå Manchester Uniteds 2-0-sejr mod Everton lørdag, hvor danske Christian Eriksen efter 70 dage på skadeslisten gjorde comeback.

Manchester United havde ikke mindre end 21 skudforsøg i 1. halvleg, men gæsternes Jordan Pickford havde sin del af æren for, at det kun var Scott McTominay, der scorede før pausen. Efter pausen gjorde indskiftede Anthony Martial det til 2-0, inden Christian Eriksen blev skiftet ind til stor applaus på Old Trafford.

Mod slutningen af kampen måtte Marcus Rashford udgå fra kampen med det, der umiddelbart lignede en lyskeskade.

Manchester United 0-0 Everton (Chance, Aaron Wan-Bissaka, 11′):

Manchester United 1-0 Everton (Scott McTominay, 36′):

Manchester United 2-0 Everton (Anthony Martial, 71′):

Manchester United 2-0 Everton (Christian Eriksen skiftes ind, 77′):

Manchester United 2-0 Everton (Marcus Rashford skadet):