2 min læsningPresset Moyes indrømmer afhængighed: Det er som stoffer

David Moyes' West Ham kæmper mod nedrykning i Premier League. Trods en alder på 60 år hilser manageren presset velkommen.

2 min læsning
David Moyes føler ikke presset er for meget i West Ham.
Arkivfoto: REUTERS/David Klein.

Alder er bare et tal.

Sådan siger nogle. Men ifølge David Moyes er der måske noget om snakken.

For selvom den 60-årige skotte kæmper en hård kamp for at holde West Ham over nedrykningsstregen i Premier League, trives han med presset som manager.

– Selvfølgelig har jeg brug for det (presset, red.). Det her er som et stof, siger den ærlige Moyes ifølge The Evening Standard og uddyber:

– Det er derfor, du ser Roy Hodgson (75 år og Crystal Palace-manager, red.) komme tilbage, når han er 75, og Neil Warnock (74 år og Huddersfield Town-manager, red.) komme tilbage. Så mange mennesker, der er med i spillet og fortsætter med at blive på den rejse, de er på, fordi de har en stor kærlighed til spillet og ønsker at blive i det.

Husk, at campo.dk også er at finde på Facebook. Klik på banneret herunder for at følge os

Følg Campo på Facebook

Kærligheden til spillet er, som de fleste ved, ikke altid nok til at skabe resultater indenfor fodbold. David Moyes forklarer, hvad man skal gøre, når man ikke vinder.

– En del af det at være fodboldmanager er, at man ikke altid vinder hele tiden. Nogle gange er man nødt til at tabe. Du skal prøve at lære at håndtere det, og når du taber, skal du lære at komme tilbage, siger West Ham-manageren.

Moyes om hårdt program: Mange år i samme klub hører fortiden til

Næste opgave for West Ham og David Moyes i Premier League er London-opgøret ude mod stærke Fulham på Craven Cottage. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se kampen på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer