Premier League

Moyes om hårdt program: Mange år i samme klub hører fortiden til

Nuværende West Ham-manager, David Moyes, var manager i Everton i en periode på 11 år. Så mange år i den samme klub er ikke længere realistisk, mener han.

David Moyes mener, kampprogrammet er så pakket, at det er svært at koble af som manager.
Foto: REUTERS/Scott Heppell

Premier League-klubberne spiller mange kampe. Rigtig mange kampe.

Kampprogrammet løber hele året igennem over jul og nytår og efterlader ikke mange muligheder for at holde pause.

Det er grunden til, at West Ham-manager, David Moyes, mener, at lange ophold i samme klub hører fortiden til. Det fortæller skotten ifølge The Independent.

– Jeg var 11 år i en klub, men jeg er ikke sikker på, at ledere vil være i stand til at have lange, lange ophold i klubber, fordi der er mere stress og sundhedsproblemer. Men antallet af kampe og den måde, kampprogrammerne foregår, bliver det ikke nemmere med europæiske kampe, der spilles senere, siger Moyes og fortsætter:

– Hvis man ser nærmere på det, har vi haft tre år med næsten ingen pause. Jeg tror ikke, at denne sommer bliver anderledes. Jeg ved, at vi her (i West Ham, red.) forbereder en turné – vi skal vende tilbage den 1. juli.

David Moyes storroser Kent Nielsen og dansk fodbold: Giver genlyd i Europa

59-årige David Moyes er i gang med sin anden periode som manager i West Ham og har i denne omgang været i London-klubben siden december 2019. Før det har han været manager i klubber som Manchester United, Everton, Real Sociedad og Sunderland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P