2 min læsningLampard om Chelsea-fremtid: Det kan selvfølgelig ende med…

Frank Lampard vendte torsdag hjem til Chelsea i rollen som midlertidig manager. Der er dog ikke fundet en permanent løsning på managerrollen, og legenden ønsker at vise sig bedst muligt frem indtil sommer.

2 min læsning
Frank Lampard forholder sig til fremtiden i Chelsea.
Arkivfoto: Reuters/Andrew Boyers

Til sommer.

Så lang tid får Frank Lampard i rollen som midlertidig manager i Chelsea FC.

Fokus for klublegenden er at vise sig så godt frem indtil da, men han afviser ikke en fremtid som permanent manager i Chelsea. En rolle han tidligere har besat uden den store succes.

– Det er klart, hvad rollen er i forhold til rollens titel, og det forstår jeg fuldstændigt. Jeg vil gøre det så godt, jeg kan, i denne periode for at vise, at jeg er i stand til at træne og lede rigtig godt. Så må vi se, hvad der sker, siger Frank Lampard til Chelseas hjemmeside og uddyber sine tanker om fremtiden i klubben:

– Jeg har ingen problemer. Jeg har ikke brug for svar på det punkt (om fremtiden, red.). Jeg har taget jobbet under disse forhold velvidende præcis, hvad det er. Nu er det bare om for mig at gøre det rigtig godt.

Officielt: Frank Lampard bliver midlertidig manager i Chelsea

Med andre ord er fokus på nu’et for Lampard, som dog sætter ord på, hvad fremtiden og sommerens komme kan betyde for ham i Chelsea.

– Dette er en klub, som jeg er forbundet til, så jeg vil bare gøre det godt i øjeblikket, og derefter kan det selvfølgelig betyde, at jeg siger: “mange tak, jeg tror, ​​jeg har givet alt her”, og forhåbentlig er det positivt. Og sådan er det.

Chelsea-ejere om valget af Lampard: Han kan føre os i mål

Første kamp for Frank Lampard i rollen som midlertidig manager i Chelsea er, når klubben på lørdag skal i aktion ude mod Wolverhampton. Der er kick off klokken 16.00, og du kan se Premier League-opgøret på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer