1 min læsningPremier League med løftet pegefinger til Chelsea-fans: Det er uacceptabelt

Chelsea-fans kom med nogle heftige tilråb till de medrejsende Liverpool-fans til tirsdagens opgør - nu vil Premier League slå ned på disse tilråb.

1 min læsning
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

– Mordere!

Sådan lød et af tilråbene fra nogle af Chelseas tilhængere mod Liverpools medrejsende fans, da de to hold tørnede sammen tirsdag aften.

Ifølge den engelske avis Mirror, handler tilråbene om Hillsborough-tragedien, hvor 96 mennesker mistede livet. Premier League siger selv til avisen, at de vil ikke finde sig i sådanne vokale udbrud.

– Premier League fordømmer de tilråb om [Hillsborough] tragedien, der blev hørt i aftenens kamp mellem Chelsea og Liverpool.

– Vi vil fortsat se det (sådanne tilråb, red.) som et uacceptabelt problem, og vi forsøger at addressere sagen som en prioritet, lyder det fra Premier League til Mirror.

Avisen melder, at der også blev råbt “altid ofrene” mod Liverpool-tilhængerne.

Det er ikke længe siden, at et lignende tilfælde fandt sted på lægterne. Ifølge Mirror, var også Manchester Citys fans overtrådte nogle etiske retningslinjer, da de mødte Liverpool sidst.

Her blev der råbt lignende tilråb, og City-ledelsen bragte denne udmeldning:

– Manchester City FC er skuffet over at høre uanstændige tilråb fra hjemme-fansene under dagens kamp. Vi beklager forargelserne, disse tilråb kan have forsaget , og vi vil fortsat samarbejde med fangrupperingerne og folk fra begge klubber for at udrydde disse hadefulde tilråb.

Highlights: Se Chelsea og Liverpool dele i Kanté-comeback

Liverpool spiller mod Arsenal i Premier League søndag den 10. april. Kampen starter klokken 17:30, og den kan ses på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer