1 min læsningMedie: United har nedrykningstruet kaptajn i kikkerten

Erik ten Hag har angiveligt i sinde at opgradere på midtbanen til sommer, og han kigger eftersigende i retningen af en nedrykningstruet PL-klub.

1 min læsning
David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United kigger angiveligt i Southamptons retning til sommer.

Ifølge Football Insider har United-manager, Erik ten Hag, stor fidus til ‘The Saints’-kaptajn, og frisparksspecialist, James Ward-Prowse.

Skal man tro mediet, er der en helt særlig grund til, at Djævlene øjner netop ham. For skulle Southampton rykke ned i Championship, vil de formentlig få svært ved at holde på den 28-årige englænder.

Southampton er i skrivende stund sidste skanse i Premier League tabellen, hvor de har fire point op til det forjættede land med ni kampe tilbage af sæsonen.

Skulle det ske, at ‘The Saints’ ikke klare skærene, vil Ward-Prowse, ifølge Football Insider, blive en del af ten Hags planer om at forstærke midtbanen i sommerens transfervindue.

Det kan også tænkes, at James Ward-Prowse gerne vil forblive i Premier League. Om ikke andet for at slå David Beckhams rekord for flest frisparksmål, hvor Ward-Prowse kun er en enkel fuldtræffer fra at tangere United-legendens rekord på 18 mål.

Avis: Premier League-storklub fører ræset om unge Maurits Kjærgaard

Southampton møder næste gang Manchester City i Premier League lørdag den 8. april, hvor ‘The Saints’ skal forsøge at holde sig til omkring nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer