3F Superligaen

Helenius med store roser til midlertidig træner: Først og fremmest hans ære

Der er hen over landskampspausen ændret på trænerposten i AaB, og det gav øjeblikkelig gevinst i Superligaen, da AaB for første gang i 10 kampe fik en sejr, da de gæstede AC Horsens.

AaB's træner Oscar Hiljemark i 3F Superliga-kampen mellem AaB og Vejle Boldklub på Aalborg Portland Park, søndag den 6. marts 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

AaB åbnede søndag nedrykningsduellen op på vid gab.

Nordjyderne barberede efterslæbet til AC Horsens ned til bare fem point, da de på østjydernes eget græs vandt 0-4.

Sejrens tre point var livsvigtige i den nu tætte bundstrid i Superligaens nedrykningsspil, men også måden, sejren kom i hus på, var både imponerende og vigtig.

– Sejre giver selvfølgelig både selvtillid og større tro på tingene. Vi har nu hele tiden troet på det, men man kan se til træning, at vi tror endnu mere på det nu, for der er virkelig højt tempo, og alle vil gerne vise sig godt frem, siger AaB-angriber Nicklas Helenius til campo.dk

Sejren i Horsens kom, efter AaB i landskampspausen sagde farvel til svenske Erik Hamrén. Svenskeren er i første omgang blevet erstattet af sin landsmand, Oscar Hiljemark, og den debuterende cheftræner får stor ros med på vejen fra sidste sæsons superligatopscorer.

– Vi spillede lidt anderledes med vores kanter længere fremme, og så spillede vi med mere tempo. Vi har trænet meget med højt tempo og intensitet op til kampen, og det synes jeg godt, man kunne se.

Helenius: Alle dage et rødt kort, men..

– Det er ham (Oscar Hiljemark, red.), der har valgt træningsfaconen; at vi skal træne i højt tempo, så det er først og fremmest hans ære, men spillerne skal også tage imod det, og det gjorde vi jo fint i Horsens søndag, lyder det fra Helenius.

AaB skal forsøge at følge op på sejren i Horsens, når de torsdag gæster Viborg i returopgøret i pokalturneringens kvartfinale. Første opgør endte med en 2-0-sejr til AaB – i øvrigt forårets eneste sejr ud over sejren søndag. På mandag får AaB besøg af OB, når der igen er livsvigtige

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P